Reviews

Luciano Kensenhuis
Luciano Kensenhuis
12/08/2022
Vandaag geslaagd bij rij-s-eef zeker en aanrader om daar te lessen. vriendelijke rij instructeur die en vriendelijke band met jouw op bouwt waardoor jij je ook op je gemak voelt !
Beau Hage
Beau Hage
09/08/2022
Geweldige rijschool! Door Faalangst en Autisme was autorijden een grote uitdaging voor mij. ik heb gelest bij Michel en Eef, dankzij hun hulp ben ik geslaagd. Ze helpen je zwaktepunten aan te pakken met geduld. Ze nemen ook altijd de tijd om lessen in te plannen. Nogmaals bedankt voor alle hulp!
KurbOTM
KurbOTM
27/07/2022
Top rijschool. Qua kennis de beste optie. Mo en Eef zijn beide geweldigen heren en maken het je nooit lastig. Zeker aanrader om hier af te rijden
Ruben van den Berg
Ruben van den Berg
26/07/2022
Fatih is beste rijinstructeur
Lieke Bernecker
Lieke Bernecker
20/07/2022
Top rijschool! Ik heb echt last van faalangst en vond autorijden heel erg spannend en lastig. Ik ben gelest door Fatih en Nurten, hun hebben ervoor gezorgd dat ik ben geslaagd! Ze doen altijd moeite voor je en zijn echt heel gezellig en lief. Alle kleine foutjes worden gezien en aangepakt en er wordt altijd tijd gemaakt om lessen in te plannen. Ik heb echt een hele leuke tijd gehad! Bedankt
Sophie Kortekaas
Sophie Kortekaas
16/07/2022
Ik heb met veel plezier gereden bij de beste vrouwelijke instructrice Nurten! En nog de beste rijlessen gehad ook! En in 1x geslaagd !
Yasmin Schrama
Yasmin Schrama
15/07/2022
Hele fijne rijschool! Duidelijke rijlessen gehad door instructrice Nurten. Ze heeft veel tijd erin gestopt om me in 1x te laten slagen! Zeker aan te raden!
Xander Vehof
Xander Vehof
14/07/2022
Jetze heeft een spoedcursus gehad met instructeurs Eef en Fatih en is in anderhalve week geslaagd. 'Het was altijd gezellig in de auto!', aldus Jetze We zijn heel tevreden zoals het is gegaan en wij raden deze rijschool zeker aan.
Scroll naar boven